ImproMedia

SERVICII

Software CRM, ERP, Aplicatii Corporate, e-Business

Software CRM, ERP, Aplicații Corporate, e-Learning

Dezvoltarea de aplicații software, integrarea aplicațiilor corporate cu portalurile web

Aplicațiile sunt destinate atât întreprinderilor mici și mijlocii cât și corporațiilor mari, pentru fiecare din acestea oferind un real suport în desfășurarea și previzionarea activității. Soluțiile e-Business sunt integrate cu portalurile web, relaționează cu bazele de date și sunt executate să răspundă special activității companiei, respectând procedurile interne, ISO, sau fluxurile tehnologice în derulare. Soluțiile sunt dezvoltate la cererea clientului, după ce în prealabil am efectuat o consultanță și am analizat împreună procesele interne. Astfel, dupa întâlnirea și discutarea in detaliu, se face o propunere de proiect, o estimare de cost, timp si resurse alocate, se semnează contractul și se trece la dezvoltarea software-ului în timpul estimat. Se livrează aplicația testată intern, se instalează, urmând etapa finală de testare și remedierea posibilelor erori descoperite în această etapă.
Realitate Virtuala si Realitate Augmentata

Realitate Virtuală și Realitate Augmentată

Dezvoltarea de aplicații multimedia VR

Aplicații in VR: office virtual, showroom virtual, expozitii, aplicatii pentru invățământ și training, teambuilding virtual, implementari pentru industrie, digital twin, diverse alte implementari in realitate virtuala.
Grafica Video, Filmare Video

Producție Video

Videoclipuri, filme de prezentare, clipuri publicitare, pachete de grafică TV

Impro-Media funcționează ca un studio de producție în sfera producției audio-video și a programelor de identitate vizuală. În cadrul producției pentru televiziuni sau sectorul corporate, realizăm întreaga gamă de producții, pornind de la rebranding, pachete de identitate grafică pentru emisiuni, generice, documentare, prezentări de companie, prezentări de produs, diverse montaje video cu elemente de grafică 3D. Impro-Media realizează videoclipuri pentru artiști și asigură promovarea acestora pe portalurile proprii, clipuri publicitare pentru companii, diverse reportaje și campanii.
Grafica 3D, Motion Design

Grafică 3D

Grafică video, modelare 3D

Echipa noastră realizează diverse producții în sfera animațiilor 3D, pornind de la concepte arhitecturale, machete grafice în cadrul brevetelor de invenție ce se doresc a fi puse in mișcare și prezentate, clipuri publicitare animate, tutoriale grafice și alte producții ce pot fi modelate.
Streaming, Webinar

Streaming, Soluții Webinar

Soluții de Livestreaming, Webinar, Soluții de Televiziune online, Sisteme video de monitorizare

Impro Media a lansat primul serviciu de streaming live profesional la îndemâna oricui! www.livestream.ro - cea mai simplă modalitate de a transmite LIVE, în timp real, pe tot globul evenimentul, folosind iPhone sau iPad.
Puteți utiliza tehnologia mobilă de streaming prin internet de pe iPhone sau iPad, utilizând rețeaua 3G, 4G (WI-MAX) sau o conexiune Wi-Fi și veți transmite instant evenimentul în mijlocul căruia vă aflați. Stream-ul poate fi preluat de televiziuni și retransmis în eter, sau puteți să îl faceți public pe website-ul propriu. Transmisia evenimentului este înregistrată pe serverele noastre.
Webdesign, Websites

Webdesign

Aplicații intranet, site-uri de prezentare companie, site-uri de prezentare produs, portaluri, site-uri de comunitate

Pornind de la identitatea vizuală a clientului, Impro-Media realizează diverse tipuri de site-uri: site-uri de prezentare, site-uri de promovare produs, magazine virtuale, site-uri video/photo sharing, dating, site-uri educaționale, diverse site-uri de comunitate, portaluri web, site-uri pentru agenții de turism, ziare, reviste online cât și aplicații online complexe intranet. Site-urile conțin module CMS de administrare conținut, acest lucru va permite control asupra layout-ului si conținutului, cu eforturi minime, utilizatori multipli, cu drepturi diferite. Site-urile se dezvoltă după ce în prealabil efectuăm o consultanță, analizăm, ofertăm și apoi ne focusăm pe dezvoltare.
Impro-Media oferă și servicii de găzduire prin suportul tehnic furnizat de Opticnet.
Sus