SERVICII

Demo aplicație Social-VR
(include colaborarea multiplă cu utilizatorii, webinar / webcast, vizualizator de modele animate CAD,
simulări și studio de televiziune virtuală).

Aplicații pentru Realitate Virtuală

Realitatea virtuală (VR) reprezintă o tehnologie care permite utilizatorului să interacționeze cu un mediu simulat pe calculator, prin intermediul calculatorului / telefonului sau imersiv, prin intermediul ochelarilor de realitate virtuala HMD (Head Mounted Display) sau a sistemelor de proiecție stereoscopică de tipul CAVE. Utilizatorul poate să experimenteze o lume care nu are o formă fizică și nu este reală. Unele medii includ informații adiționale senzoriale, de exemplu audio, informații tactile – folosite de sistemele haptice în aplicațiile de medicină și jocuri – cunoscute sub denumirea de force feedback.

Evoluția rapidă a tehnologiei hardware din ultimii ani, în special cea din industria jocurilor a făcut posibilă redarea în timp real a unor spații virtuale 3D foarte complexe, unde pot interacționa mai mulți utilizatori. Această utilizare depășește în prezent sfera diverstismentului, având aplicații în numeroase domenii și devenind o parte a civilizației tehnologice moderne. Află ce iți putem oferi»


Realitate Augmentată

Aplicații Realitate Augmentată

Realitatea augmentată (AR) este o vedere fizică live, directă sau indirectă, a lumii reale, în care elementele acesteia sunt completate de calculator, cu o lume artificială, prin intrări senzoriale, sunete, grafice, personaje virtuale sau date GPS.
Astfel, vederea realității este modificată, uneori diminuată, prin interpunerea unor elemente generate de calculator, care sunt informații despre lumea înconjuratoare a utilizatorului, devenite acum digitale, interactive și manevrabile. Rolul realității augmentate este acela de a spori percepția lumii reale, de a îmbunătăți simțurile și competența umană.
Domenii de utilizare: campanii de advertising pentru produse și diverse servici, print media (diverse reviste, ziare și alte publicații), industrie (training si mentenanta echipamente si utilaje industriale).
Conținutul AR inclus in publicații sau pe diverse obiecte fizice va conduce utilizatorii către alte conținuturi de informație interactive: continut text, animatii 3D explicative, filme video online (clipuri publicitare) sau website-uri. Acest lucru va duce cu siguranță la o promovare mai facilă și la mărirea audienței sau in industrie, la perfectionarea operatiilor intreprinse de operatori. Află ce iți putem oferi»

Sus