Website, Online Advertising

Pornind de la un proiect de identitate vizuala, ImproMedia realizeaza pentru clientii sai site-uri de prezentare, site-uri de promovare produs, magazine virtuale, site-uri video/photo sharing, platforme educationale, biblioteci virtuale, diverse site-uri de comunitate, site-uri pentru agenții de turism, ziare, reviste online, cat si aplicatii online, intranet.
Toate site-urile contin module CMS de administrare continut. Acest lucru vă permite un control simplu asupra layout-ului și conținutului site-ului cu eforturi minime, din partea unor utilizatori multipli și cu drepturi diferite (administrare, editare etc).
ImproMedia realizează interconectarea cu soluții interne de management al stocurilor sau CRM, dezvoltarea de module chat sau suport online, optimizarea și portarea produselor pe platforme mai noi cat si continut video, fotografie sau bannere animate pentru promovarea pe site-uri sau retele de socializare.
În prealabil, purtăm o discuție despre concept cu clientul, acordăm consultanța necesară, facem o analiză a posibilităților și costurilor, apoi trecem la dezvoltare si promovare.

Mentenanță, administrare și dezvoltare de continut pe site-uri sau paginile de socializare
Asigurăm mentenanță pentru funcționarea corectă a site-ului, îmbunătățirea acestuia cu module noi (interconectare cu alte portaluri sau aplicații ale companiei, extindere de continut), update de conținut, module noi de administrare, bannere pentru diverse promoții sau promovări, integrare cu site-urile de socializare, dezvoltare de continut pe paginile site-urilor de socializare (continut pentru diverse campanii de promovare sau lansari de produs, poze profesionale, filme video de prezentare, diverse pastile video integrate in cadrul campaniei de promovare sau pur si simplu pe paginile de prezentare)

Sedinte Foto
Impro-Media oferă și servicii de fotografie: fotografie pentru evenimente, fotografie pentru continut web sau site-uri de socializare, sedinte foto angajati corporatii, fotografie pentru printuri etc.

Optimizare pentru motoarele de cautare
Optimizarea unui magazin virtual pentru motoarele de căutare joacă un rol important, deoarece așa veți direcționa către site-ul dumnevoastra vizitatorii interesați de produsele magazinului online. Se stabilește o strategie concretă de marketing, optimizare si promovare.
Începutul unei campanii SEO impune: analizarea cuvintelor cheie, alegerea corectă a titlurilor și meta-tagurilor, validarea CSS si HTML a site-ului, verificarea linkurilor, campanie de link-building, înscrierea site-ului pe directoare de magazine online.

Servere Dedicate
ImproMedia oferă și servicii de gazduire prin suportul tehnic furnizat de Opticnet. Serverele dedicate reprezintă soluția perfectă pentru site-uri foarte populare, o companie mare, un magazin virtual sau un reseller cu un numar mare de clienti. Serviciile de găzduire pe un server dedicat virtual (VDS/VPS) nu sunt întotdeauna de ajuns pentru a vă oferi controlul, configurația, puterea și accesibilitatea de care aveți nevoie. Când ajungeți intr-o asemenea situație, cu siguranță e nevoie să vă gândiți la un server dedicat. Cu un server dedicat închiriat de la noi vă creați avantajul de a pune la dispoziția afacerii dumneavoastră toate resursele aferente unui server dedicat profesional, de ultimă generație. În plus, un server dedicat vă permite o customizare totală în ceea ce privește instalările de software, modificările de user, backup-ul de date, plus alte facilități implicite. Veți avea astfel certitudinea că îl puteți controla și administra integral în funcție de nevoi și beneficiile așteptate.

Datacenterul este prevazut cu:
Sistem de monitorizare video
Sistem de alarmă și antiefracție, detectoare de fum
Sistem de monitorizare temperatură
UPS 5000 VA pentru fiecare rack Surse redundante de alimentare la rețeaua electrică și generatoare Diesel Legături redundante la internet international Peeringuri de 1Gbps cu principalii ISP-iști din România