SERVICII


Livestreaming

Streaming LIVE

ImproMedia a lansat primul serviciu de streaming live profesional la îndemâna ta!
www.livestream.ro - cea mai simplă modalitate de a transmite LIVE, în timp real, pe tot globul evenimentul tau, folosind iPhone sau iPad. Utilizând rețeaua 3G, 4G (WI-MAX) sau o conexiune Wi-Fi, poți transmite instant evenimentul în mijlocul căruia te afli!

Stream-ul poate fi preluat de televiziuni și retransmis in eter, sau poți să îl faci public pe website-ul tau. Transmisia evenimentului este inregistratăa pe serverele noastre.
Conținutul transmis de tine va fi disponibil 48 de ore pentru a fi downloadat.
Poți include înregistrarile tale pe propriul site sau pe Youtube.
Impro-Media oferă soluții pentru streaming, live, on demand, unicast, multicast, P2P.

La cerere, ImproMedia oferă servicii de transmisie profesională LIVE a evenimentului, utilizând camere video profesionale full-HD, mixere video, audio, microfoane și lavaliere wireless, putându-se integra la cerere și grafica video.

Costurile sunt stabilite in funcție de specificul fiecărui eveniment:
-numarul de utilizatori (100, intre 100-500, mai mult de 500 de utilizatori, mai mult de 1000 etc)
-numarul de camere video cu care se realizeaza streamingul: o camera, trei camere, mai multe camere / mai multi operatori
-mixer video (in cazul transmisiei cu mai multe camere sau cand trebuie sa includem live elemente grafice, burtiere etc), mixer audio (in cazul in care nu exista sonorizare in locatie)
-monitorizarea in timp real a utilizatorilor
-preluarea prezentarilor de pe ecranele de proiectie
-pagina personalizata: streamingul public sau privat poate fi inclus intr-o pagina personalizata sau in pagini de pe platformele de socializare. Streamingul privat poate presupune logarea utilizatorilor, poate fi inclus un sistem de alerte de informare pe mail pentru utilizatorii inscrisi la eveniment, pagina poate include reclame sau grafica personalizata, chat, materiale de informare download etc.
-arhivarea evenimentului si posibilitatea vizualizarii ulterioare pe serverele noastre
-vizualizare on demand


Sus