Termeni și Conditii

IMPRO-MEDIA

Website-urile IMPRO-MEDIA (www.impromedia.ro și www.impromedia.eu) au fost create exclusiv pentru a furniza informații despre compania IMPRO-MEDIA SRL (numită în continuare Companie) și despre produsele și serviciile oferite de aceasta. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenele și Condițiile înainte de a utiliza website-urile IMPRO-MEDIA. Prin utilizarea acestora, sunteți de acord și acceptați obligația de a respecta Termenele și Condițiile. În cazul în care nu doriți să respectați Termenele și Condițiile, nu trebuie să accesați sau să utilizați website-urile Companiei.

Copyright
Website-urile IMPRO-MEDIA și toate elementele acestora (grafică web, texte, scripturi, fișiere atașate sau aplicații incluse) sunt proprietatea IMPRO-MEDIA SRL și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului website-urilor Companiei în orice scop fară confirmarea scrisă din partea IMPRO-MEDIA. Folosirea fără acordul IMPRO-MEDIA SRL a oricărui element cuprins în website-urile Companiei se pedepsește conform legilor in vigoare.

Securitate
Securitatea informațiilor dumneavoastră personale este importantă pentru noi, dar nu uitați că nici o metodă de transmitere pe internet sau metodă de stocare electronică nu este securizată 100%. Deși ne străduim să folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a vă proteja Informațiile personale, nu putem garanta securitatea absolută a acestora.

Link-uri către site-uri externe
Serviciul nostru poate conține legături către site-uri externe care nu sunt operate de noi. Dacă faceți click pe un link terț, veți fi direcționat către site-ul terțului. Vă recomandăm să consultați Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile fiecărui site pe care îl vizitați. Nu avem nici un control și nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor, produselor sau serviciile terților.

Confidențialitatea datelor
Toate informațiile pe care le furnizați către IMPRO-MEDIA vor fi acoperite de Politica de Confidențialitate și Utilizare Cookies implementată de către companie pe durata procesului de colectare și utilizare a informațiilor. Prin utilizarea Paginii Web, sunteți de acord cu procesul de colectare și utilizare a informațiilor (așa cum este stabilit în Politica de Confidențialitate și de utilizare Cookies a Companiei)

Limitare de responsabilitate
IMPRO-MEDIA SRL nu se face responsabilă pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informația prezentă în site, precum și pentru erorile sau omisiunile în conținut care pot conduce la orice tip de pierderi.
IMPRO-MEDIA SRL (sau oricare dintre angajați, consilieri, formatori, specialiști sau dezvoltatori web) nu sunt responsabili pentru acțiunile pe care utilizatorul le întreprinde și care au rezultate negative sau care îi produc pierderi de vreun fel și nici pentru informațiile pe care utilizatorul le-a folosit și au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informațiile folosite de terți sau de site-uri cu trimitere la site-urile IMPRO-MEDIA și nici pentru vreun script folosit pe site-urile IMPRO-MEDIA și care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori.
IMPRO-MEDIA SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente și nu este responsabilă de contactarea nici unui virus.

Obiectivul conținutului website-urilor IMPRO-MEDIA
Obiectivul conţinutului website-urilor IMPRO-MEDIA este de a transmite informaţii actualizate şi exacte.
IMPRO-MEDIA nu poate garanta că prezentele pagini web nu conţin erori şi asigură că va depune tot efortul necesar pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.
Orice persoană care doreşte să contracteze unul din serviciile sau produsele prezentate în website-urile Companiei este rugată să contacteze IMPRO-MEDIA printr-unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură.
Website-urile IMPRO-MEDIA se află într-o continuă dezvoltare și forma și natura acestora pot suferi modificări la anumite intervale de timp fără a notifica utilizatorul. În plus, IMPRO-MEDIA are dreptul de a opri (permanent sau temporar) accesul la website-urile Companiei sau la una din funcționalitățile acestuia pentru dumneavoastră și pentru alți utilizatori și există posibilitatea să nu primiți o notificare în avans.

Utilizări interzise
Aveți dreptul de a utiliza website-urile IMPRO-MEDIA numai în scopuri legale, în conformitate cu Termele și Condițiile aplicate de către Companie. Sunteți de acord că este interzis:
- să utilizați paginile acestor website-uri în scopuri care încalcă legile statale, locale sau internaționale
- să utilizați website-urile IMPRO-MEDIA pentru a transmite reclame sau e-mailuri de tip “junk mail”, “chain letter”,“spam” sau alte tipuri similare;
- să introduceți orice tipuri de viruși, cai troieni, viermi informatici sau alte materiale ce sunt dăunătoare din punct de vedere tehnologic și să atacați website-urile IMPRO-MEDIA prin acțiuni individuale sau colective de tip “refuz serviciu” sau să împiedicați funcționarea corespunzătoare a paginilor;
- să încercați să obțineți acces neautorizat, să avariați și să întrerupeți o parte din funcționalitățile website-urilor IMPRO-MEDIA, serverele pe care sunt stocate informațiile sau orice alt server, calculator sau bază de date conectate la website-urile companiei;

IMPRO-MEDIA își rezervă dreptul de a iniția acțiuni legale corespunzătoare, incluzând, dar fără a se limita la contactarea autorităților competente în cazul oricărei utilizări ilegale sau neautorizate a website-urilor Companiei.

Vă rugam nu ezitați să ne contactați pentru informații suplimentare la adresa de e-mail office[@]impromedia.ro.
Sus