Descopera Universul Virtual

Aplicatii Colaborative in Realitate Virtuală

Vrei să lucrezi de acasă? Sau poate dorești să-ți reunești echipa multinațională pentru a dezbate diverse proiecte?
Avem soluția! Office virtual pentru compania ta!
Impro-Media este dezvoltator-implementator pentru platforma 8agora
Ce îți oferă office-ul virtual?
Spațiul virtual din 8agora include toate instrumentele unui centru de afaceri și toate caracteristicile interactive ale unei săli de meeting din viața reală. Te poți alătura colegilor din orice locație, împărtăși progresul tău, superviza statusuri cu orice număr de echipe, sau, de ce nu, vă puteți strânge cu toții pentru un brainstorming!
Poți avea spațiul pe care ți-l dorești pentru întâlnirea cu clienții. Îți poți prezenta portofoliul sau realiza demonstrații mai captivant decât în lumea reală!
Ori, poate organizezi interviuri, indiferent de timp și distanță, logându-te cu avatarul tău. Instrumentele incluse în platformă permit o imersie totală în mediul de lucru, astfel că echipele sau clienții vor interacționa profund cu produsele sau serviciile tale:

Realitate Virtuala - Office Virtual 8agora

office virtual

VEZI DIVERSE

APLICATII ALE TEHNOLOGIEI VR

Din Portofoliu

Alte Aplicatii de Realitate Virtuală în 8agora

Conferinte ÎN VR

Colaborarea virtuală permite reuniunea rapidă, indiferent de locația invitaților de pe glob, pentru conferințe, prezentări științifice, prezentări corporate, sau alte tipuri de reuniuni. Instrumentele de prezentare de pe platforma VR, permit prezentatorului să-și prezinte discursul cu o mare ușurință în fața audienței, într-o aulă imersivă, accesând o consolă pentru prezentarea diapozitivelor și filmelor video printr-un player video sincronizat, sau tele-prompterul pentru susținerea prezentării. Conferința dispune și de un sistem de traducere simultană într-un număr nelimitat de limbi, în funcție de utilizatorii logați, chat text pentru preluarea întrebărilor audienței și sistem audio tridimensional pentru comunicare. Membrii participanți își pot partaja contactele printr-o "strângere virtuală de mână". Niciodată prezentarea într-o conferință nu a fost atât de ușoară!

Expozitii si târguri IN VR

De acum, poți să organizezi o expoziție sau chiar să participi la un târg tematic în lumea virtuală! Standuri expoziționale, prezentări interactive de produse sau servicii, conversații la stand cu expozanții, colectare de materiale informative puse la dispoziție de către aceștia, vizualizarea unor prezentări video pe panourile expoziționale publicitare - totul este posibil, fără costuri de deplasare și cazare, fără limitări de timp, folosind tehnologia de realitate virtuală. Instrumente incluse: sisteme multimedia de prezentare VR, feedback real-time din partea audienței prin chestionare, import modele 3D pentru prezentări de produs, vizualizare sincronizată pe panourile de prezentare, realizarea de fotogafii și distribuția lor pe canale social-media, înregistrare audio-video, livestream pe Facebook, realizarea unor standuri expoziționale personalizate cu logo-ul companiei și elementele particulare de brand.

VR Team Building

Ți-ai imaginat vreodată că team-buildingurile pot fi mai atractive și se pot întâmpla mai frecvent în lumea virtuală? Cei care au experiența jocurilor virtuale pot fi chiar surprinși! Îți poți întâlni echipa pentru un eveniment tematic, un joc personalizat sau, de ce nu, un show de talente. Poți participa la un concert de rock sau dansa într-un club cu confeti și DJ-i renumiți. Vei fotografia instant evenimentul sau vei trimite selfi-uri prietenilor din lumea întreagă pentru a prezenta evenimentul sau înfățișarea aleasă la petrecere. Team-buildinguri cu echipa multinațională? Da, este posibil! Fă-ți prieteni în lumea întreagă, într-un mod interactiv și plăcut! Instrumente incluse: spații corporate personalizate, live webcam streaming, vedere sincronizată pe panourile virtuale, traducere simultană audio, sondaje de opinie, comunicare audio, avatare personalizate, sisteme multimedia de prezentare.

Training in VR

Da, da, training în VR! Înveți procese, înțelegi sisteme, te adaptezi mai întâi, în mediul virtual! Apoi, după ce ți-ai desăvârșit tehnica, vei repeta în mediul real. Mediul virtual este simulatorul de care ai nevoie, până ce ai învățat și înțeles totul. Aici poți să faci greșeli fără repercursiuni ca în lumea reală. Fie că lucrezi în domeniul tehnic și trebuie să exersezi anumite operații pe o mașină, fie că trebuie să te antrenezi într-un alt domeniu și ai nevoie de o vizualizare mai profundă a proceselor, lumea virtuală este soluția! Acest modul se adresează atât mediului academic cât și mediului corporate.

Fabrica inteligentă

Fabrica inteligentă este fabrica industriei 4.0 în care componentele ei sunt inteligente, conectate la internet și totodată spațiului virtual. Fabrica reală și procesele ei pot fi mapate în lumea virtuală, astfel că poți vizualiza zonele ei, monitoriza echipamentele sau procesele, consulta datele în timp real transmise de mașini, realiza consultanță colaborativă sau mentenanță remote cu membrii echipei. Vei accesa biblioteci tehnice, efectua traininguri sau reuniuni de echipa foarte ușor, vei vizualiza stocuri sau interfața diferite aplicații ERP direct în mediul VR. Analize telemetrice de BigData, predicții prin machine learning sau deep learning pot fi efectuate și vizualizate direct în spațiul virtual, în mod colaborativ.

E-learning

Săli de curs imersive

VR-Office

Braindstorming

Fabrica Inteligentă

Industria 4.0

Standuri expoziționale

Târguri expoziționale

Expoziții Virtuale

Clădiri expoziționale

Fabrica Inteligenta

Industrie 4.0

Aulă Conferință

Conferințe

Divertisment

Cluburi

Team Building

Spații recreative

Platforme de e-learning în 8agora | academic | corporate

Contactati-ne pentru a va face o prezentare
Sus
Top