ACTIVITATE

Despre Noi

ImproMedia este o companie de producție multimedia și software, fondată in 2003, care oferă soluții în producția de software la comandă, întreținere și extindere de aplicații online, streaming, producție audio-video, soluții de transmisii online și televiziune, soluții IIOT, producție multimedia, VR și AR.
În ce privește dezvoltarea de aplicații, serviciile noastre de dezvoltare pornesc de la proiectarea și programarea interactivă a serviciilor online pentru clienți și a activităților interne proprii fiecărei companii, prin realizarea de software dedicat. Aplicațiile corporate sunt customizate și proiectate având la bază proceduri care definesc modul de desfășurare al activității departamentelor, cât și relațiile dintre acestea.

Impromedia-software
Impromedia-software
Impromedia-softwareAsigurăm suport de la analiza activității companiei până la asigurarea calității și mai ales a mentenanței și a suportului tehnic de după lansare. Aplicațiile online pot fi găzduite pe serverele noastre sau instalate pe serverele clienților noștri.
Pe lângă partea de software, Impro-Media realizează și producție video și 3D: producție de film pentru companii, editare video și grafică, infografice. Pornind de la secvențe filmate sau construcții 2D/3D și de la identitatea vizuală, prezentăm concepte, simulări, brevete și alte demonstrații, realizate uneori integral în 3D.
Ne-am orientat și in dezvoltarea de aplicatii e-learning, pornind de la o colaborare cu Universitatea Politehnica Bucuresti, în studiul și implementarea acestor aplicații, studiem realitatea virtuală și implementarea diverselor echipamente de realitate virtuală în activitatea de învățare. Am realizat o platforma de e-learning 3D imersivă, în care studenții și profesorii sunt reprezentați sub formă de avatare și pot participa împreună la sesiuni de training și evaluare virtuală de la distanță.

Impromedia-e-learning
Impromedia-e-learningPornind de la această experiență, am continuat munca de cercetare și am dezvoltat ulterior aplicații de realitate virtuală și augmentată pentru sectorul de business, adresându-ne diverselor corporații cu aplicații interactive de VR și AR în diverse sectoare precum industrial IoT, automotive, e-commerce, comunicații, imobiliare, advertising etc.. pentru e-learning și training, cercetare și testare de produs sau servicii în spațiul virtual, prezentări de marketing și publicitate, expoziții virtuale, evenimente de PR sau prezentări de tip webinar, conferințe, studiouri de televiziune virtuale.

Impromedia-television-studios-in-VR
Impromedia-television-studios-in-VRAm realizat o patformă de webinar, https://transmissiongate.com, pentru a veni în sprijinul companiilor în a susține sesiuni de training, prezentări și lansări de produse online, prin intermediul căreia aceștia pot să interacționeze cu utilizatorii care urmăresc transmisia live și să aibă statistici asupra activității acestora.
Am dezvoltat soluții de videoconferință bazată pe tehnologia webRTC, ce poate substitui cu succes echipamentele dedicate, ale caror costuri sunt foarte mari, eliminând totodată și problemele de incompatibilitate dintre acestea. O integrare a acestei platforme de video-conferință, am realizat-o in cadrul portalului BURSA HR, dezvoltat de compania noastră, prin intermediul căruia companiile pot efectua recrutare online, pe baza video-cv-urilor și chiar interviuri video programate în urma cărora pot să facă evaluari online și acorda calificative, prin aceasta simplificându-se și optimizându-se procesul de recrutare.

Aceste soluții au fost portate și dezvoltate ulterior în VR.

Impromedia-VIDEOCONFERENCE-in-VR
Impromedia-WEBINAR-in-VRAm folosit experiența celor 20 de ani de activitate in programare software, producție video și 3D graphics, comunicație și streaming online, pentru a porta în noile medii precum realitatea virtuală și augmentată, tehnologii și a crea instrumente noi, cu mai multe capabilități.
Un alt domeniu mai recent de implicare și cercetare al companiei Impro-Media este în sfera industrial IOT și al mentenanței predictive, in care utilizăm tehnologiile actuale, dar dispunem și de brevete proprii pentru diverse soluții adresate problematicii industriale.

Impromedia-IIOT-Predictive maintenance
Impromedia-IIOT-Predictive maintenanceCompania noastră investește continuu în pregatirea echipei prin participări la conferințe internaționale, implicare academică și studii doctorale, prin cercetare, aplicarea și îmbunătățirea tehnologiile actuale. Cu o experiență de 20 ani de activitate, vă putem garanta calitatea serviciilor noastre.

Sus