SERVICII


Aplicații pentru Realitate Virtuală

Realitatea virtuală (VR) reprezintă o tehnologie care permite utilizatorului să interacționeze cu un mediu simulat pe calculator, prin intermediul calculatorului / telefonului sau imersiv, prin intermediul ochelarilor de realitate virtuala HMD (Head Mounted Display) sau a sistemelor de proiecție stereoscopică de tipul CAVE.
ImproMedia a făcut posibilă redarea în timp real a unor spații virtuale 3D foarte complexe, unde pot interacționa mai mulți utilizatori. Această utilizare depășește în prezent sfera diverstismentului, având aplicații în numeroase domenii și devenind o parte a civilizației tehnologice moderne.


Realitate Augmentată

Aplicații Realitate Augmentată

Realitatea augmentată (AR) este o vedere fizică live, directă sau indirectă, a lumii reale, în care elementele acesteia sunt completate de calculator, cu o lume artificială, prin intrări senzoriale, sunete, imagini 3D, sau personaje virtuale și care poate conduce utilizatorii către alte conținuturi de informație interactive: filme video sau aplicații web. Rolul realității augmentate este acela de a spori percepția lumii reale, de a îmbunătăți simțurile și competența umană, iar in industrie de a sprijini operațiile intreprinse de operatori.
Domenii de utilizare: în industrie (training și mentenanță echipamente și utilaje industriale), advertising (campanii pentru produse, printuri media).

Sus