SERVICII


Livestreaming

Soluție digitală de transmisie Live HD și SD prin satelit

Sistemul dezvoltat de către compania noastra permite transmisia live din orice locație din Europa, nordul Africii si Orientul Mijlociu a semnalelor video LIVE, la calitate full HD utilizand cele mai avansate tehnologii din domeniul streamingului video.

Semnalul furnizat de camera de filmat este encodat în timp real in format H264 și transmis wireless de către encoderul hardware montat pe camera catre router și de acolo prin intermediul unei conexiuni dedicate prin satelit ajunge pe serverele de stream. De pe serverul dedicat de stream colocat în datacenter de ultima generație, poate fi accesat de pe orice platformă hardware sau software ce permite vizualizarea prin protocoale RTSP, RTMP si HTTP.

Un decoder hardware sau software aflat în regia de emisie permite redarea în timp real a streamului transmis de pe teren și introducerea semnalului video in emisie. Transmisiile live efectuate vor fi stocate automat pe serverul de stream, putând fi downloadate și convertite în orice format video dorit pentru utilizări ulterioare. Sistemul permite și transmisia automatăa a streamului către un număar mare de utilizatori simultani, fiind util și în cazul webcasturilor (transmisiuni live a evenimentelor pe internet). Mai mult

Sus