COMPANIE

Despre Noi

Studioul de Productie

ImproMedia este o companie de producție multimedia - software, care oferă soluții la un înalt standard calitativ, în domeniile: programare, soluții software online, soluții de comunicație și streaming, întreținere și extindere de aplicații, producție video &3D, producție multimedia.
Serviciile noastre de dezvoltare pornesc de la studiul, proiectarea și dezvoltarea soluțiilor în cadrul activităților interne ale companiilor, prin realizarea de software dedicat, producție multimedia si webdesign.

Vedem relația noastră cu clienții ca pe un parteneriat pe termen lung, în care ne angajăm să dezvoltăm soluții și campanii de imagine convingătoare, ce dau un caracter solid imaginii dorite de aceștia. Totul pornește de la înțelegerea corectă a nevoilor, dorințelor și beneficiilor partenerilor noștri.

Ne adaptam nevoilor clientilor

Pentru a asigura servicii de foarte bună calitate, acordăm o importanță deosebită comunicării cu clienții noștri.
Numai identificând corect și complet problemele cu care ei se confruntă, aplicația pe care o vom dezvolta va putea spori randamentul companiei și va răspunde în mod real nevoilor acesteia.

Inovam. Valorile noastre

Fiecare brand, fiecare companie se construiește cu succes doar pe niște valori concrete. Cu cât sunt mai bine definite și mai respectate din interior, cu atât mai multă valoare aduc ele companiei.
CREATIVITATE, PASIUNE, ÎNCREDERE, FLEXIBILITATE, DEZVOLTARE CONTINUĂ este ceea ce ne caracterizează pe noi și vrem să dăm cu drag și profesionalism mai departe.
De peste 15 ani, creștem împreună cu partenerii noștri de proiecte. De peste 15 ani, avem încrederepasiunea cu care lucrăm dezvoltă creativitatea, iar soluțiile pe care le propunem denotă acea flexibilitate pe care orice om se bucură să o regăsească la celălalt.

Asiguram suport si mentenanta

Asigurăm suport complet, începând cu analiza activității companiei și continuând cu servicii de consultanță pentru o calitate garantată a rezultatelor. Plus mentenanță și suport tehnic dedicate aplicațiilor contractate de dumneavoastră.
Aplicațiile online pot fi găzduite pe serverele noastre sau instalate pe serverele clienților noștri.

Acordam importanta comunicarii

Punem cu adevărat preț pe comunicare, pe ideile și pe valorile dumneavoastră. Pentru că, la baza oricăror reușite în viață, stau niște relații intenționate și corect construite.
Suntem siguri că în fiecare zi putem aduce un nou plus afacerii pe care o derulați.
Vă invităm să descoperiți ce beneficii extraordinare puteți obține din colaborarea cu noi. Vă ascultăm cu atenție, vă înțelegem în modul cel mai potrivit și vă susținem în drumul dumneavoastră către și mai mult succes! Garantăm cu rezultatele noastre!
Sus