Software pentru Managementul Proiectelor

Aplicație pentru managementul de proiect cu ajutorul căreia pot fi urmărite și gestionate activitățile asignate echipelor în cadrul proiectelor și monitorizată desfășurarea acestora, îndeplinirea taskurilor și atingerea obiectivelor setate. Este un instrument util și pentru membrii echipei în coordonarea și desfășurarea acțiunilor întreprinse de către aceștia cât și un instrument de comunicare în echipă. Aplicația trimite mesaje între membrii asignați proiectului, fie alerte prin email, fie ticket-uri deschise între departamente de către utilizatori. Software-ul conține și un modul de videoconferință destinat comunicării între filialele companiei sau între companie și partenerii de proiect din exterior.

În cadrul unui proiect, managerul de proiect poate defini activități, taskuri și livrabilele proiectului (milestones), desemnează membrii echipei, cărora le poate asigna diferite taskuri. Utilizatorii proiectului pot atașa toate documentele importante legate de proiect, note, fișiere, inițiază discuții legate de proiect și vizualizează etapele proiectului.
Diagrama Gantt și raportări legate de proiect sunt de asemenea disponibile. Aplicația conține și o librărie de documente dispusă pe secțiuni, pentru toți utilizatorii logați cât și o librărie de documente proprie utilizatorului logat.