Expozitii virtuale si targuri expozitionale

Showroom Virtual

Showroom virtual de prezentare produse

Showroom-ul virtual include modele 3D interactive, virtualizări ale produselor dumneavoaastră pe care le puteți amplasa în mediul online, într-un spațiu virtual, fără să existe nevoia deținării unui spațiu fizic de prezentare. Acesta poate include animații, prezentări 3D de produs, iar produsele expuse pot fi personalizate de utilizator, prin schimbarea materialului (a texturii) și a culorilor. Showroom-ul virtual permite încărcarea automată a cataloagelor de prezentare și realizează o integrare cu magazinul virtual (shop-ul online) al furnizorului.

SHOWROOM VIRTUAL DE PRODUSE

Expoziții și târguri virtuale

De acum, puteți organiza o expoziție virtuală sau să participați la un târg tematic în lumea virtuală. Vizitați standurile expoziționale în calitate de vizitator sau participați în calitate de expozant, asistați la prezentări interactive de produse sau la conferințele din aulele de prezentare ale târgurilor.
Conversați la stand cu expozanții deoarece platforma virtuală vă permite un mediu colaborativ în care puteți fi conectat simultan cu mai mulți utilizatori. Colectați materiale informative puse la dispoziție de către expozanți, vizualizați produsele expuse sau prezentările video de pe panourile expoziționale publicitare, fără costuri de deplasare și cazare, fără limitări de timp, folosind tehnologia de realitate virtuală.

Instrumente incluse:
-sisteme multimedia de prezentare
-feedback real-time
-import modele 3D pentru prezentări de produs
-vizualizare sincronizată pe panourile de prezentare
-realizare de fotogafii cu posibilitate de distribuție pe canalele social-media
-înregistrare audio-video
-livestream pe Facebook
-standuri expoziționale personalizate cu logo-ul companiei și elementele particulare de brand.

EXPOZITII VIRTUALE COLABORATIVE, STANDURI EXPOZITIONALE

Sus
Top